Klaar voor de start

Afgelopen donderdag 8 november was het zover: de officiële aftrap van mijn promotieproject!

Tijdens het project staat samenwerking met archieven en andere erfgoedinstellingen voorop, en voor de betrokken partijen was de bijeenkomst een goed moment om kennis met elkaar te maken.

Wilbert Spooren, vice-decaan van de Letteren faculteit van de Radboud Universiteit, opende de bijeenkomst, waarna mijn promotor Hanno Brand een inleiding gaf op de manier waarop mensen van de middeleeuwen tot het heden tegen de Hanze aangekeken hebben. Zelf lichtte ik mijn onderzoeksplannen voor de komende vier jaar toe. Mijn co-promotor Christiaan van Bochove schetste het verloop van het promotietraject: van mijn verplichtingen in de promotietraining binnen het Posthumus Instituut tot het indienen van het manuscript en de ceremonie op de dag van de promotie zelf. Tot slot vatte mijn promotor Dolly Verhoeven de te verwachten producten samen. Naast het proefschrift met onderzoeksresultaten verzorg ik bijvoorbeeld ook een aantal keer een publiekslezing.

De foto’s, gemaakt door Ger Loeffen, geven een sfeerimpressie van de ochtend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *